четвер, 14 квітня 2011 09:53

Хокей. Збірна України перемогла Угорщину у серії булітів

Хокей. Збірна України перемогла Угорщину у серії булітів

Збірна України з хокею завершила короткостроковий візит до Угорщини, протягом якого двічі зіграла з національною командою цієї країни.

Ні в одному з цих поєдинків підопічним Дейва Льюїса не вдалося перемогти в основний час. У середу "жовто-сині" вирвали перемогу лише в серії післяматчевих булітів.

Контрольний матч

Угорщина - Україна - 2:3 Б (1:1; 1:1; 0:0; 0:0; 0:1)

Шайби: 1:0. Ваш (Палковіч, Ладан, 7:50), 1:1. Матерухін (Цируль, 15:10 - більш.), 1:2. Побєдоносцев (Климентьєв, 30:27 - більш.), 2:2. Бенк (Орбан, Холеци, 39:15), 2:3. Цируль (вирішальний булліт)

Україна: Федоров. Климентьєв – Побєдоносцев, Срюбко, Ден. Ісаєнко, Остроушко, Наваренко. Матерухін – Шафаренко – Цируль, Касянчук, Шахрайчук, Міхнов, Благой, Дм. Ісаєнко, Черненко, Доніка, Караульщук, Гніденко, Німенко.

Нагадаємо, що 17 квітня в Києві стартує хокейний чемпіонат світу в Дивізіоні IВ. Боротьбу за єдину путівку в елітний дивізіон поведуть збірні України, Естонії, Великобританії, Литви, Польщі та Казахстану.

Зараз ви читаєте новину «Хокей. Збірна України перемогла Угорщину у серії булітів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути