вівторок, 12 червня 2012 01:31

"Хочеться поїхати на базу і витягнути ноги" - Блохін

"Хочеться поїхати на базу і витягнути ноги" - Блохін
Олег Блохін прокоментував перемогу своєї команди над Швецією. Фото: fkv.ucoz.lv

Наставник збірної України Олег Блохін прокоментував перемогу своєї команди над Швецією. Нагадаємо, що українці у першому матчі Євро-2012 зі скандинавами перемогли з рахунком 2:1. Дублем відзначився Андрій Шевченко.

"Ми володіли територіальною перевагою. Щодо збірної Швеції склалося враження, що команда грала на нічию. Футболісти не переходили на чужу половину поля. У другому таймі були моменти, коли наш суперник не дотримався правил феєр-плей. Коли вони забивали гол, наш гравець лежав на газоні. Арбітр матчу також не звернув на цей момент уваги.  Мені це не сподобалось. Кінцівка у нас вийшла нервова. Склалося врження, що гравці хотіли втримати рахунок. Збірна Швеції - це хороша команда. Вона ще потріпає нерви іншим командам нашої групи", - сказав Блохін.

Наставник української збірної ще не думає про матч з французами.

"Зараз мені хочеться поїхати на базу та витягнути ноги. Спочатку ми розберемо наші помилки, а тоді доберемося до Франції. Нас критикували, що у нас взагалі відсутній захист. Підкреслю, що кінець матчу провалила вся команда, а не захист. Також мене критикували, що у команди проблеми з "фізикою". Якби вони були, то команда б не бігала всі 90 хвилин", - додав він.

Збірна України набрала 3 очки та очолила свою групу. Наступний матч українці проведуть 15 червня у Донецьку проти Франції.

Зараз ви читаєте новину «"Хочеться поїхати на базу і витягнути ноги" - Блохін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути