понеділок, 29 листопада 2021 10:04

Хоче колотися російською вакциною - Джокович ризикує пропустити Australian Open

Хоче колотися російською вакциною - Джокович ризикує пропустити Australian Open
Новак Джокович займає перше місце в рейтингу світових тенісистів. Фото: Gettyimages.com

Перша ракетка світу 34-річний Новак Джокович ризикує пропустити перший "Великий шолом" наступного сезону Australian Open.

Сербський тенісист не згоден із правилами вакцинації в Австралії. У штаті Вікторія, де відбудеться Australian Open, схвалені лише три вакцини - Moderna, AstraZeneca і Pfizer. Невідомо, чи зробив собі щеплення Джокович.

"Я вважаю, що вакцинація - особиста справа кожного. Ніхто не має права лізти в чуже життя, це написано в Конституції. Не знаю, чи він розповість про свій статус вакцинації, але думаю, що ні. Я нічого не знаю. І навіть якби знав, нічого б вам не сказав. Він має право робити, що хоче.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Федерера, Надаля і Джоковича більше не існує

Було неприємно чути заяви керівників австралійських штатів, які наважилися вказувати дев'ятиразовому чемпіону Australian Open. Новак хотів би поїхати, але після шантажу й за таких умов, мабуть, не поїде. Я не поїхав би. Але він мій син і сам все вирішить.

Російську вакцину не визнали? За нашими критеріями, лише китайську й російську вакцини можна вважати визнаними. 90% світу - прихильники громадянських свобод. Нам потрібні російська й китайська вакцини. Визнайте їх, і ми із задоволенням вакцинуємося", - резюмував батько першої ракетки світу Срджан Джокович у коментарі b92.net.

Australian Open 2022 відбудеться 17 - 30 січня 2022 року. Турнір у Мельбурні другий рік поспіль пропустить швейцарець Роджер Федерер. Джокович - чинний чемпіон Australian Open. Серб вигравав турнір найбільшу кількість разів - дев'ять.

Зараз ви читаєте новину «Хоче колотися російською вакциною - Джокович ризикує пропустити Australian Open». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути