пʼятниця, 19 червня 2009 12:57

Хемілтон і Баттон показали свої нові шоломи (ФОТО)

Автор: formula1.com
  Дженсон Баттон з новим шоломом
Дженсон Баттон з новим шоломом

Дизайн шолома лідера чемпіонату Дженсона Баттона на Гран-прі Великобританії став результатом змагання на офіційному вебсайті пілота. Переможцем став австрієць Берні Зобль. Назва дизайну шолома "Натисни на кнопку" обігрує прізвище гонщика, яке переводиться як "кнопка".

"Останніми роками у мене з"явилася традиція міняти дизайн шолома на Гран-прі Великобританії.

У дизайні Берні мені сподобалося незвичайне представлення прапора Великобританії, і його поєднання з моїм іменним логотипом. Шолом виглядає приголомшливо, я вже не можу дочекатися того моменту, коли надіну його і візьму участь у заїздах", - цитує Баттона офіційний сайт "Формули-1".

Діючий чемпіон світу Льюіс Хемілтон, який виступає за "Макларен", теж змінив дизайн шолома на час виступу у "Сільверстоуні".

"Пишаюся тим, що я - британець - виступаю за британську команду перед британськими глядачами. Я хотів вибрати дизайн шолома, який не тільки підкреслював би той факт, що я виступаю за Велику Британію, але і відзначав всю ту підтримку, яку я отримую від уболівальників у Сільверстоуні.

Минулого року, стоячи на стартових гратах, спостерігав за людьми у натовпі, за прапорами і гаслами. Це був особливий момент. А на останніх колах бачив, як божеволіли уболівальники на горбах, як вони розмахували прапорами на кожному колі.

Виступати на "Сільверстоуні" - це щось особливе, британські фанати - особливі, і я з нетерпінням чекаю моменту зустрічі з ними", - цитує Хемілтона офіційний сайт "Ф-1".

За матеріалами Sports.ru.

Зараз ви читаєте новину «Хемілтон і Баттон показали свої нові шоломи (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути