понеділок, 25 травня 2009 17:59

Хемілтон порівняв себе з Роккі

Хемілтон порівняв себе з Роккі

Британець Льюіс Хемілтон порівняв себе з героєм Сільвестра Сталлона - боксером Роккі.

Чемпіон світу цього сезону не вражає результатами, а в неділю в Монако зайняв лише 12-е місце. На відміну від минулого сезону, коли він боровся за кожен сантиметр, цього разу ці зусилля не дозволяють йому дістатися навіть до очкових місць. "Я подумав про один з фільмів про Роккі, - зізнався Хемілтон. - В першому фільмі він сказав - "Просто хочу почути фінальний гонг".

Але Роккі прийшов би в захоплення, якби почув відповідь Хемілтона на питання, чи зможе він зібратися на наступний етап в Туреччині. "Поза сумнівом", - упевнений Хемілтон.

Довідка "Gazeta.ua"

Льюіс Карл Девідсон Хемілтон (англ. Lewis Carl Davidson Hamilton MBE, іноді ім"я транслюють як Люіс Гамільтон) (7 січня 1985 р.) - британський автогонщик. З 2007 року - учасник автогонок в класі Формули-1 (у складі команди McLaren). Чемпіон світу в класі Формула-1 2008 року.

Перший темношкірий гонщик Формули-1 за всю історію серії. У Формулі-1 дебютував 18 березня 2007 року на Гран-прі Австралії, де зайняв 3-е місце. Першу перемогу здобув вже в шостій своїй гонці - Гран-прі Канади 2007 року. Встановив безліч рекордів, зокрема для новачків, потрапляючи на подіум перших 9 гонках поспіль (попередній рекорд - 3 гонки).

Віце-чемпіон світу в дебютному сезоні. Цим він повторив рекорд Жака Вільньова. Набрав найбільше число очок серед новачків за два сезони - 207. У 2007 році Льюіс Хемілтон став лауреатом нагород "Новачок року", "Особистість року", "Майстер кваліфікації", "Гонщик року", "Людина року", що вручаються за результатами фанатських опитувань англійським журналом F1 racing. Член Ордена Британської імперії.

За матеріалами Daily Mirror, Livesport.ru

Зараз ви читаєте новину «Хемілтон порівняв себе з Роккі ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути