середа, 11 липня 2012 16:37

Хей проспав прес-конференцію за участю Чісори

Хей проспав прес-конференцію за участю Чісори
Девід Хей не висипається? Фото: youfight.info

Британський важковаговик Девід Хей в черговий раз порадував шанувальників свого таланту, підтвердивши свій статус головного хулігана в світі боксу.

Хей не з'явився на лінії під час телефонної конференції за участю його майбутнього суперника Дерека Чісори і представників ЗМІ.

Свою відсутність Хей пояснив тим, що він просто проспав.

"Тільки прокинувся! Здається, я проспав телефонну конференцію! Сподіваюся, я не пропустив нічого цікавого з уст Чісори", - написав Хей на своїй сторінці в твіттері.

Зазначимо, що пропустив Хей не так вже й багато - Чісора вів себе досить стримано, хоча і назвав Девіда "драматичної королевою" і пообіцяв нокаутувати його в сьомому раунді.

Нагадаємо, що бій Дерека Чісори і Девіда Хея відбудеться в цю суботу, 14 липня, на 35-тисячному стадіоні Аптон-Парк в Лондоні.

Екс-чемпіон світу в двох вагових категоріях Девід Хей отримає за поєдинок 3,7 млн євро, його суперник - колишній претендент на титул чемпіона світу Дерек Чісора заробить 1,7 млн євро.

Гонорар Чісори за бій з чемпіоном WBC Віталієм Кличко склав 500 тис. євро, 100 тисяч з яких пішли на штрафи за хуліганські витівки в Мюнхені. Девід Хей, за його власними словами, за попередній бій з чемпіоном WBA / WBO / IBF Володимиром Кличко отримав більше 15 млн євро.

Зараз ви читаєте новину «Хей проспав прес-конференцію за участю Чісори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути