пʼятниця, 24 лютого 2012 10:37

Чісора влетів на кругленьку суму за образу Кличків та бійку з Хеєм

Чісора влетів на кругленьку суму за образу Кличків та бійку з Хеєм

Федерація боксу Німеччини (BDB) оштрафувала британського боксера-важкоатлета Дерека Чісору на 25 тисяч доларів за плювок водою в обличчя українцю Володимиру Кличку, повідомляє інтернет-видання Fightnews.com. Чісора плюнув у Кличка в ніч на 19 лютого перед початком свого бою з Віталієм Кличком - старшим братом Володимира.

Крім того, британець оштрафований на 25 тисяч доларів за бійку, влаштовану ним зі своїм співвітчизником Девідом Хеєм на прес-конференції після бою. Ще раніше Чісору оштрафували на 50 тисяч доларів за ляпас, який він відважив Віталію Кличку на зважуванні.

ФОТОРЕПОРТАЖ, ВІДЕО: Чісора плюнув в обличчя Володимиру Кличку

BDB заморозила суму в 100 тисяч доларів з гонорару в 500 тисяч, які Чісора має отримати за бій з Кличком. Крім того, BDB порадила Всесвітній боксерській раді (WBC) і боксерській контрольній раді Великобританії (BBBC) довічно дискваліфікувати Чісору.

Ніяких санкцій до Хея BDB не застосувала. У жовтні 2011 року Хей завершив кар'єру і в даний час не має боксерської ліцензії. Однак якщо він вирішить повернутися на ринг, у нього можуть виникнути складності.

Бій Кличко - Чісора завершився перемогою українського боксера за очками одноголосним рішенням суддів. Кличко захистив титул чемпіона світу за версією WBC (Всесвітня боксерська рада). На початку бою він отримав травму лівого плеча, термін відновлення - шість-вісім тижнів.

Після поєдинку Кличко в інтерв'ю німецькій газеті Die Welt заявив, що хотів би провести повторний бій з Чісорою і нокаутувати британця. Однак менеджер братів Кличків Бернд Бенте сказав, що матч-реванш з Чісорою неможливий.

Зараз ви читаєте новину «Чісора влетів на кругленьку суму за образу Кличків та бійку з Хеєм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути