вівторок, 21 лютого 2012 08:27

"Я не ангел, але ще ніколи не був учасником такого грандіозного скандалу" - Хей

"Я не ангел, але ще ніколи не був учасником такого грандіозного скандалу" - Хей

Екс-чемпіон у суперважкій вазі за версією WBA Девід Хей (25-2-0, 23 КО), який 18 лютого в Мюнхені (Німеччина) влаштував бійку зі своїм співвітчизником супертяжем Дереком Чісорою (15-3-0, 9 KO), після чого зник, прокоментував свій вчинок.

"Я залишив Німеччину раннім недільним рейсом, оскільки Чісора і його команда зупинилися в одному готелі зі мною і його погрози пристрелити мене були як ніколи реальні, а тому ми хотіли швидше залишити країну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чісору і Хея можуть довічно відлучити від боксу

Я розумію, що не ангел і не раз влаштовував провокації в боксі, однак ще ніколи я не був свідком і тим більше учасником такого грандіозного скандалу. Якщо це буде потрібно, то я з радістю готовий сприяти владі в розслідуванні конфлікту з Чісорою.

Сподіваюся, що всі уроки з цього інциденту сторонами будуть взяті до уваги. Також я сподіваюся, що Дерек здатний вчитися на своїх помилках, які він допустив 18 лютого на рингу, щоб виправитися і реалізувати весь свій потенціал боксера", - цитує Хея його офіційний сайт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чісора побився з Хеєм на прес-конференції

Нагадаємо, боксери влаштували бійку на прес-конференції після поразки Чісори від чемпіона світу WBC Віталія Кличка. В результаті бійки розсічення отримав Адам Бут, менеджер і тренер Хея.

Бій Кличко - Чісора пройшов 18 лютого в Мюнхені (Німеччина) і завершився перемогою українця одноголосним рішенням суддів. На прес-конференції Хей спробував з'ясувати, чому Кличко скасував переговори з ним, проте в розмову втрутився Чісора, який потім вийшов до Девіда, і все закінчилося бійкою.

Зараз ви читаєте новину «"Я не ангел, але ще ніколи не був учасником такого грандіозного скандалу" - Хей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути