понеділок, 17 серпня 2009 16:46

Хей обізвав Кличків плаксивими дітьми

Хей обізвав Кличків плаксивими дітьми

Англійський боксер Девід Хей заявив, що брати Кличко поводяться, як розпещені діти. Про це повідомляє британське видання The Daily Mirror. За словами Хея, якщо щось іде не так, як вони хочуть, українські боксери починають "плакати".

У серпні 2009 року Віталій Кличко заявив, що ні він, ні його брат Володимир Кличко в найближчому майбутньому не вестимуть переговори про бій з Хеєм, а менеджер українців Бернд Бенте назвав англійця хвальком.

Хей відомий своїми різкими висловами на адресу братів Кличко. У 2008 році англієць намагався добитися поєдинку з одним з українських боксерів і стверджував, що переможе будь-кого з них.

У грудні 2008 року в журналі Men"s Health було надруковано фотоколаж, на якому Хей тримав відрізану голову Володимитра Кличка. У квітні 2009 року Хей з"явився на прес-конференцію у футболці, на якій він був зображений з відрізаними головами обох братів.

У червні 2009 року Хей повинен був зустрітися на рингу з Володимиром Кличком, але незадовго до бою англієць отримав травму, і поєдинок не відбувся. У липні Хей вів переговори про поєдинок з Віталієм Кличком, але потім несподівано оголосив про підписання контракту на бій з росіянином Миколою Валуєвим. Зрив переговорів викликав незадоволення братів Кличко, які назвали Хея боягузом.

Лента

Зараз ви читаєте новину «Хей обізвав Кличків плаксивими дітьми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути