пʼятниця, 24 липня 2009 12:47

Володимир Кличко обізвав Хея боягузом

Володимир Кличко обізвав Хея боягузом

Український боксер-важковаговик Володимир Кличко назвав боягузом британця Девіда Хея, який відмовився від бою з Віталієм Кличком заради поєдинку з росіянином Миколою Валуєвим. Кличко заявив, що Хей довго ображав його і брата, але перед виходом на ринг втік.

Українець назвав Хея "маленьким недосвідченим хлопчиком, який боїться власної хоробрості". За словами Кличка-молодшого, він не сумнівається, що його брат нокаутував би британця протягом перших чотирьох раундів. За інформацією німецьких і американських ЗМІ, бій Віталій Кличко - Девід Хей повинен був відбутися 12 вересня у Франкфурті.

Проте 23 липня британець спростував цю інформацію і оголосив про підписання контракту на поєдинок з Валуєвим. Пізніше росіянин підтвердив, що він проведе бій з Хеєм 7 листопада 2009 року в одному з міст Німеччини.

Британець пояснив вихід з переговорів з Віталієм Кличком тим, що йому пропонували неприйнятні умови. Проте менеджер українських братів Бернд Бенте заявив, що умови контракту були такими ж, як в договорі на бій з Володимиром Кличкои, підписаним Хеєм навесні цього року.

Поєдинок британця з Кличко-молодшим повинен був відбутися 20 червня в німецькому Гельзенкірхені, проте 3 червня Хей відмовився виходити на ринг, пославшись на травму спини. Як відзначає інтернет-видання boxingscene.com, можливо у британця не було травми, а його відмова пояснюється фінансовими проблемами телеканалу Setanta. У той час канал володів правами на трансляції боїв Хея.

23 липня Валуєв заявив, що переговори про бій з британським боксером почалися тільки тоді, коли Хей дав зрозуміти, що він не зустрічатиметься з Віталієм Кличком. Проте 24 липня газета "Советский Спорт" опублікувала інтерв"ю з менеджером Валуєва Борисом Дімітровим, який сказав, що промоутери росіянина вийшли на представників Хея в розпал переговорів про організацію бою британця з Кличком.

За матеріалами fightnews.com, Лента

Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко обізвав Хея боягузом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути