середа, 13 березня 2019 17:56

Хацкевич розповів, чого чекати від "Динамо" в матчі проти "Челсі"

Хацкевич розповів, чого чекати від  "Динамо" в матчі  проти "Челсі"
Олександр Хацкевич Фото:fcdynamo.kiev.ua

Головний тренер "Динамо" Олександр Хацкевич прокоментував готовність своєї команди до матчу-відповіді 1/8 фіналу Ліги Європи проти Челсі.

Наставник стверджує, що завтра кияни планують зіграти з іменитими гостями в атакуючий футбол.

"План на завтрашню гру, звичайно, є. Треба йти великими силами в атаку, ризикувати. У Челсі досить гарна перевага, але чудеса є і в футболі, і в житті. Сподіваємося не тільки на диво, але і на те, що вдасться забити швидкий м'яч ", - заявив Хацкевич.

"Сам рахунок підказує, що нам потрібно атакувати, ризикувати. Але потрібно і не забувати про оборону, дисципліна повинна бути як при атаці, так і при обороні. Інтенсивність гри в Англії і України різна, не тільки в швидкості переміщень, а й у швидкості прийняття рішень ".

"Хто поведе команду за собою? У завтрашньому матчі вся команда повинна бути лідером. У нас є і досвідчені, і молоді футболісти, але кожен з них - лідер ".

Раніше білорус розповів, що розраховує в завтрашній зустрічі на тих же виконавців, що принесли "Динамо" перемогу в грі з київським Арсеналом в минулі вихідні (4:0).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Один із лідерів "Динамо" пропустить матч проти " Челсі"

Матч у Києві між "Динамо" і "Челсі" відбудеться завтра, 14 березня, о 20:00. У першому матчі в Лондоні ківляне поступилися з рахунком 0: 3.

Зараз ви читаєте новину «Хацкевич розповів, чого чекати від "Динамо" в матчі проти "Челсі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути