четвер, 14 лютого 2019 22:36

Хацкевич розповів, чи задоволений нічиєю в Греції

Хацкевич розповів, чи задоволений нічиєю в Греції

Головний тренер "Динамо" Олександр Хацкевич прокоментував нічию в першому матчі 1/16 фіналу Ліги Європи з "Олімпіакосом" (2:2).

"Навіть після пропущеного на початку м'яча наша команда не відійшла від того плану, який був у нас на цей поєдинок. Структура гри дотримувалися нами протягом усього матчу. У перерві попросили хлопців більш агресивніше грати вперед. Тому що в на початку матчу ми занадто часто грали назад і впоперек. Позначилася відсутність ігрової практики в офіційних матчах. Але в плані самого підходу до того, як треба будувати гру, вважаю, наша команда виглядала сьогодні на досить хорошому рівні.

Шанси на вихід в наступний етап? Як би не закінчилася сьогоднішня гра, все в будь-якому випадку вирішувалося б в Києві. Результат 2:2 в першому матчі на полі суперника нас задовольняє, але шанси "Динамо" і "Олімпіакоса" як і раніше залишаються 50 на 50.

Кадар? Рішення по ньому ми прийняли після вчорашнього тренування - Тамаш сам сказав, що не зможе зіграти. Які шанси на його участь в матчі-відповіді? Все залежить від того, в якому він буде стані. Він уже пропустив 10 днів, і ще пропустить пару днів. Шанси його виходу на поле в Києві є, але вони невеликі.

Включення Соля до стартового складу - це моє рішення. І його сьогоднішньою роботою на футбольному полі я повністю задоволений. Він надавав багато тиску на захисників "Олімпіакоса". Сіль зіграв сьогодні на команду

Таких значних змін у складі суперника ми не очікували. А який був план гри у "Олімпіакоса" - це вибір тренера команди в плані стратегії і тактики. Ми грали в той футбол, про який домовлялися з хлопцями. Це найголовніше для нашої команди", - передає слова Хацкевича dynamo.kiev.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як "Динамо" вирвало нічию в "Олімпіакоса" - відео

Повторний поєдинок "Динамо" - "Олімпіакос" відбудеться 21 лютого на НСК "Олімпійський".

Зараз ви читаєте новину «Хацкевич розповів, чи задоволений нічиєю в Греції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути