Ексклюзиви
субота, 06 лютого 2010 13:17

Хацкевич прийняв пропозицію Маркевича

Хацкевич прийняв пропозицію Маркевича
Як повідомив "Gazeta.ua" колишній гравець київського "Динамо" Олександр Хацкевич, учора, 5 лютого, він прийняв запрошення Мирона Маркевича і став помічником головного тренера збірної України.

- Зустріч тривала три години, - каже Хацкевич. - Обговорювали розширений список кандидатів. У ньому відповідатиму за "свої" прізвища – з вашого дозволу їх не називатиму.

Про те, як Хацкевич сприйняв пропозицію, на яких "паспортних" засадах працюватиме в Україні, що думає про реальність виграшу Євро-2012, Андрія Шевченка та реакцію у Білорусі – читайте у наступному номері журналу "Країна", який надійде у продаж в п"ятницю, 12 лютого.

Нагадаємо, 1 лютого виконавчий комітет Федерації футболу України призначив наставника харківського "Металіста" Мирона Маркевича, 59 років, головним тренером національної збірної України. 41-річний Юрій Калитвинцев із "Динамо-2" працюватиме помічником. Обоє планують поєднувати роботу у збірній та своїх клубах.

Зараз ви читаєте новину «Хацкевич прийняв пропозицію Маркевича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути