середа, 03 лютого 2010 11:59

Перший матч під керівництвом Маркевича збірна України зіграє в Харкові

Перший матч під керівництвом Маркевича збірна України зіграє в Харкові

Новий головний тренер збірної України Мирон Маркевич розповів про те, які кадрові зміни чекають національну команду, а також пояснив, чому тепер до майбутніх поєдинків українська збірна готуватиметься не тільки в Києві, але і в Харкові.

"Я б зараз не хотів називати імен. До травня ми уважно спостерігатимемо, і, природно, я дивитимуся за футболістами своєї та інших команд. І в середині травня у нас вже складеться картина, хто буде в збірній. Хоча я не приховую: мені хотілося б, щоб у збірній грало якомога більше футболістів "Металіста", - цитує Маркевича "КП" в Украине".

"Що стосується вибору Харкова новим місцем для зборів національної команди, то, перш за все, це пов"язано з тим, що в місті вже є вся інфраструктура, - продовжив Маркевич. - По-перше, відмінний стадіон, поки такого немає ні в Києві, ні в Львові. І перша домашня гра з Алжиром, яка пройде в Харкові, збере повні трибуни. По-друге, нова тренувальна база. Втім, будуть гравці збірної зустрічатися і в Києві".

Головний тренер збірної України також додав, що на 5 лютого намічені перші збори тренерського штабу команди, на якому буде конкретно розроблена стратегія подальшої роботи.

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «Перший матч під керівництвом Маркевича збірна України зіграє в Харкові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути