Ексклюзиви
пʼятниця, 05 лютого 2010 12:12

Ярославський подарував Маркевичу Mercedes з номерами "2012"

Ярославський подарував Маркевичу Mercedes з номерами "2012"

Маркевич повезе збірну України на Євро-12 на новій машині. Її на 59-річчя тренерові подарував господар "Металіста" Ярославський. Після призначення коучем збірної Ярославський підвів Маркевича до покритого полотном авто. А коли тканина спала, перед іменинником, який їздив дорогами Харкова на Skoda Octavia, блиснув Mercedes останньої моделі.

"Захотілося зробити справжньому чоловікові, джигітові, справжній чоловічий подарунок, - сказав Ярославський. - Дорогий. Але мені не шкода. Ви б ще номери бачили - 2012!"

А сам Маркевич подарував нову тему для обговорення - бразильці в збірній України. Мова про гравців "Металіста" півзахисника Едмара (29 років) і володаря кращої лівої ноги ЧУ форварда Коельо (23).

"Вони не заграні в збірній Бразилії. Якщо виявлять бажання прийняти українське громадянство - поки вони вагаються - і не знизять до себе вимоги, то гратимуть у збірній України", - сказав Маркевич.

Ярославський тільки "за": "Хто ще збирав у ЧУ стільки креативних думок, як Коельо! А Едмар в будь-якій збірній не загубився б".

Минулого літа Жажа говорив, що розраховує пробитися в збірну Бразилії. "Зараз він не готовий сказати, чи згоден прийняти українське громадянство. Поки такої пропозиції не було", - заявив його агент. А ось Едмар, одружений на українці, раніше вже висловлював бажання отримати паспорт з тризубом. Але бентежила необхідність отримання візи для візитів на батьківщину.

У будь-якому випадку на Євро-12 виступити зможе тільки Едмар. За статутом ФІФА, щоб отримати нове футбольне громадянство, потрібно прожити в цій країні п"ять років. Едмар в Україні - з 2002-го, а Жажа - з січня 2008-го.

За матеріалами Сегодня

Зараз ви читаєте новину «Ярославський подарував Маркевичу Mercedes з номерами "2012"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути