понеділок, 14 травня 2007 17:53

Гвідолін знову очолив "Палермо"

 

Керівництво італійського клубу "Палермо" вирішило повернути на посаду головного тренера Франческо Гвідоліна, 51 рік, який був звільнений у квітні після поразки від "Парми" з рахунком 3:4, інформує www.football.ua.

Після звільнення Гвідоліна команду прийняв його асистент Ренцо Гоббо, але поразка в звітному турі від аутсайдера серії А "Асколі" - 2:3, вивело з себе керівництво "Палермо".

На офіційному сайті клубу було розміщено повідомлення, в якому йшлося про те, що Гвідолін продовжить роботу з сицилійським клубом.

Франческо Гвідолін вивів "Палермо" в елітний дивізіон і сходу зайняв з командою шосте місце. Це вже третій прихід фахівця в клуб. В минулому сезоні він пропрацював з французьким "Монако", але з клубом так нічого і не добився.

Наразі, "Палермо" у чемпіонаті Італії знаходиться на сьомому місті. В 36-и поєдинках команда набрала 52 очки. До кінця першості залишилось два тури.

Зараз ви читаєте новину «Гвідолін знову очолив "Палермо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути