пʼятниця, 18 травня 2012 13:56

Гвардіола очолив список "засватаних" з "Ліверпулем"

Гвардіола очолив список "засватаних" з "Ліверпулем"
Гвардіола може працевлаштуватися в "Ліверпулі". Фото: time-football.com

Хосеп Гвардіола, який після закінчення сезону-2011/12 залишає пост наставника іспанської футбольного клубу "Барселона", очолив список кандидатів на посаду головного тренера англійського "Ліверпуля". Про це пише британське видання The Daily Mail. Пошуками нового наставника "Ліверпуль" зайнявся після звільнення Кенні Далгліша.

Крім Гвардіоли, в список претендентів на місце Далгліша потрапили колишній тренер збірної Англії Фабіо Капелло, наставник "Вігана" Роберто Мартінес і тренер "Суонсі" Брендан Роджерс. За інформацією видання, до Мартінеса також проявляє інтерес бірмінгемська "Астон Вілла".

Повідомляється, що в "Ліверпулі" високо оцінюють головного тренера французького "Марселя" Дідьє Дешама, наставника дортмундської "Боруссії" Юргена Клоппа і Берта ван Марвейка, який очолює збірну Голландії, проте неясно, чи запропонують комусь з цих тренерів роботу в англійському клубі. Як пише видання The Guardian, в список кандидатів на посаду наставника "Ліверпуля" також входить колишній тренер "Челсі" Андре Віллаш-Боаш.

У сезоні-2011/12 "Ліверпуль" зайняв восьме місце в чемпіонаті Англії і дійшов до фіналу Кубка країни. Після закінчення сезону Далгліш через незадовільні результати був звільнений.

Зараз ви читаєте новину «Гвардіола очолив список "засватаних" з "Ліверпулем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути