субота, 28 квітня 2012 12:04

Гвардіола не збирається тренувати "Челсі" з поваги до "Барселони"

Гвардіола не збирається тренувати "Челсі" з поваги до "Барселони"
Гвардіола не має наміру йти в "Челсі". Фото: reuters.com

Головний тренер футбольного клубу "Барселона" Хосеп Гвардіола, який напередодні повідомив про свій намір залишити пост наставника команди по завершенню поточного сезону, відкинув можливість переходу в лондонський "Челсі", повідомляє ESPN. Відповідну заяву фахівець зробив після того, як у спортивній пресі з'явилися чутки про те, що він може перейти в англійську команду.

Коментуючи чутки про перехід в "Челсі", Гвардіола заявив, що не може дозволити собі очолити лондонський клуб. За словами тренера, підписання контракту з англійцями стало б проявом неповаги до "Барселоні", яка поступилася "Челсі" в нинішньому розіграші Ліги чемпіонів (іспанська команда зупинилася на стадії півфіналів, поступившись лондонцям за сумою двох матчів).

Хосеп Гвардіола розповів, що попередив керівництво "Барселони" про своє майбутнє звільнення ще в жовтні 2011 року. За визнанням тренера, він поки не вирішив, що робитиме після звільнення з іспанського клубу, але в найближчі його плани входить відпочинок від тренерської роботи.

Гвардіола прийшов в "Барселону" в 2008 році. За час його роботи на посту головного тренера команда завоювала 13 трофеїв. Під керівництвом Гвардіоли клуб двічі вигравав Лігу чемпіонів, тричі ставав чемпіоном Іспанії, а також два рази завойовував титул Клубного чемпіона світу.

Після відходу Гвардіоли головним тренером "Барселони" стане його нинішній помічник Тіто Вілaнова.

Зараз ви читаєте новину «Гвардіола не збирається тренувати "Челсі" з поваги до "Барселони"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути