пʼятниця, 02 квітня 2010 12:26

Гусін працює в російському клубі без контракту

Гусін працює в російському клубі без контракту

Махачкалінський клуб "Анжі" продовжить де-факто працювати під керівництвом Гаджи Гаджиєва, але де-юре залишиться командою, яка не має головного тренера.

До найближчої для південців гри - домашньої з "Аланією" - Гаджиєв та його помічник Андрій Гусін не встигнуть підписати контракти з клубом, а тому тренерський дует не зможе бути присутнім на лавці запасних своєї команди.

Безпосередньо грою махачкалінців буде керувати Арсен Акаєв, а Гаджиєв третій тур поспіль займе місце на трибуні стадіону. Остаточно питання про трудові відносини тренера з "Анжі" буде вирішено наступного тижня.

Планується, що крім контрактів з тренерським штабом "Анжі" підпише договори з двома новачками.

Нагадаємо, в 2007 році була досягнута домовленість про включення Гусіна до складу тренерського штабу ФК "Сатурн" Московська область. У 2008 році він відновив у цьому клубі кар"єру гравця, провівши 13 матчів в чемпіонаті Росії 2008 року. Влітку 2008 був залишив команду.

Влітку 2009 року Гусін підписав контракт на півтора року з російським клубом "Хімки". Однак через місяць розірвав контракт через травму.

За матеріалами СЭ, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Гусін працює в російському клубі без контракту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути