вівторок, 13 серпня 2013 22:45

"Гусь! Віддай! На Хом'яка! "- збірна України потренувалася під наглядом Маркевича
39

Фото: Фото: Євген Савчук

Національна збірна України провела відкрите тренування на НСК "Олімпійський" напередодні контрольного поєдинку з командою Ізраїлю.

Першим з підтрибунного приміщення з'являється асистент головного тренера Олександр Заваров. У піднесеному настрої, весь час жартує з журналістами. Підходить до м'ячів, що лежать біля кромки поля. Взявши один з них, починає набивати.

Ще через пару хвилин з'являються футболісти. Всі у гарному настрої, постійно жартують, від журналістів не тікають. Дещо зосереджені кияни Максим Коваль та Роман Безус. Двома днями раніше, тут на "Олімпійському" вони разом з "Динамо" програли "Чорноморцю". Активно починає працювати з м'ячем дебютант збірної Дмитро Хомченовський.

Після короткої пробіжки гравці діляться на дві групи. Однією керує Олександр Заваров, іншою - Володимир Онищенко. Окремо з Максимом Ковалем, Рустамом Худжамовим і Андрієм П'ятовим займається тренер воротарів Юрій Сивуха.

"Гусь! Розверни! Віддай на Хом'яка! Федя, сам!", - після короткої гри в квадрат команди зіграли двосторонку.

За тренуванням збірної України спостерігав її екс-наставник Мирон Маркевич. Компанію йому склали інші представники українського тренерського цеху. Зокрема, Олександр Севидов, Олег Протасов, Валерій Яремченко, Семен Альтман, Павло Яковенко, Геннадій Литовченко, Олександр Іщенко та інші. Тренери в ці дні проходять у столиці навчальні курси з продовження ліцензії PRO.

Нагадаємо, збірна України зіграє контрольний поєдинок з командою Ізраїлю 14 серпня о 21:00. Трансляція на телеканалі "Інтер".

Зараз ви читаєте новину «"Гусь! Віддай! На Хом'яка! "- збірна України потренувалася під наглядом Маркевича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути