вівторок, 13 серпня 2013 17:56

"Нам ще треба допрацювати деякі моменти" - Фоменко

"Нам ще треба допрацювати деякі моменти" - Фоменко
Фото: ffu.org.ua

Футбольна збірна України проведе товариський матч проти Ізраїлю. Головна мета цього поєдинку — ще раз перевірити готовність вітчизняної команди до осінніх матчів кваліфікації Кубку світу-2014. Про це сьогодні на прес-конференції сказав головний тренер українців Михайло Фоменко.

- Радий всіх бачити, - звернувся наставник до журналістів. - Усі ви здорові. Про нашу команду цього не скажу. Дуже багато травмованих. Є футболісти, які будуть відсутніми три тижні, а є такі, що пропустять три місяці. Серед ушкоджених і захисники, і гравці середньої лінії. Головне, аби більше не було втрат. Чи буду когось викликати додатково? На матч проти Ізраїлю запрошувати вже немає кого. Далі життя покаже.

Наскільки своєчасний цей матч, враховуючи втрати?

- Він був запланований заздалегідь. Змінити нічого не можемо. З іншого боку, це зайва можливість поспілкуватися з гравцями, поцікавитися їхніми справами у клубах і думкою про офіційні ігри.

Що скажете про збірну Ізраїлю?

- Добре організована і дисциплінована команда. Є гравці, які потребують особливої уваги. Завдання на поєдинок? Глядачі хочуть подивитися красивий та цікавий футбол. Прагнутимемо їх порадувати і, крім того, допрацювати ще деякі моменти. У турнірній таблиці нашої групи ситуація однакова для чотирьох команд. Кожна претендує на перше місце.

Захисником Євгеном Хачеріді цікавиться донецький "Шахтар". Ваша думка з цього приводу?

- Було б краще, якщо б навколо цієї теми точилося менше розмов. Вони вибивають футболіста з колії. Для психологічного стану гравця важливо, щоб з'явилася визначеність та стабільність. Вплинути на те, де продовжить кар'єру Євген, ми не можемо.

Останнім часом молодіжна збірна України дає національній команді мало гравців. Чому?

- У "молодіжці" є кандидати. Стежимо за ними. Та, на жаль, претендентів з "молодіжки" на підвищення не так багато, як раніше.

Нагадаємо, що поєдинок Україна-Ізраїль відбудеться 14 серпня на арені Національного спортивного комплексу "Олімпійський" у Києві. Початок — о 21.00. Пряма телетрансляція на  "Інтері". Gazeta.ua вестиме онлайн репортаж з цього матчу.

Зараз ви читаєте новину «"Нам ще треба допрацювати деякі моменти" - Фоменко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути