середа, 03 квітня 2013 18:18

"Гріх не запросити "отаманів" у професійний бокс" – гендиректор "K2 Promotions"

"Гріх не запросити "отаманів" у професійний бокс" – гендиректор "K2 Promotions"
Красюк: "Ми бачимо у виконанні "отаманів" висококласний бокс, але ще сильно проявляється аматорська манера". Фото: Юлія РУДЕНКО

"Українські отамани" показують висококласний бокс і в найближчому майбутньому можуть стати боксерами-професіоналами промоутерської компанії братів Кличків.

Про це у коментарі Gazeta.ua розповів генеральний директор "К2 Promotions" Олександр Красюк.

"Звичайно, "меккою" професійного боксу є Сполучені Штати. Але приїжджати туди потрібно готовою зіркою, – говорить він. – Ще дуже багато потрібно працювати. Те, що ми бачимо у виконанні "отаманів" – висококласний бокс. Але ще сильно проявляється аматорська манера. Щоб бути у професійному боксі, потрібно починати з найнижчої сходинки, здобувати досвід і підійматися до вершин, перемагаючи сильних супротивників".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Українські отамани" вийшли в півфінал WSB, незважаючи на програш "Бакинським вогням"

Говорячи про професійний ринг, Красюк зазначив, що українська команда показала рівень "середняків", адже, наприклад, "титуловані супертяжі – це дещо інший щабель".

"У професійному боксі потрібно битись не 5 раундів, а 12. Це у 2,5 рази більше. Тому треба працювати і переформовуватись. Звичайно, це хлопці, яких гріх не запросити у професійний бокс. Вони вже напівпрофесіонали. Зараз вони виступають за Всесвітню серію боксу і, якщо потраплять у "правильні" руки, то у найближчому майбутньому перейдуть у професіонали", – зазначив керівник української "К2 Promotions".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Baku Fires" була найсильнішою командою турніру" – промоутер "отаманів"

За його словами, для будь-якого спортсмена найкращим плацдармом для виступу є Батьківщина. Тому, на думку промоутера, потрібно докласти максимум зусиль, щоб найкращі боксери виступали в Україні, де їх найбільше підтримує публіка.

Нагадаємо, нещодавно "Українські отамани" пробилися до півфіналу Третього сезону Всесвітньої серії боксу (WSB) після впевненої перемоги над командою "Baku Fires" ("Бакинські вогні"). Суперником українців у 1/2 фіналу напівпрофесійного турніру буде переможець минулого сезону WSB - італійська команда "Italia Thunder" ("Італійський грім").

Зараз ви читаєте новину «"Гріх не запросити "отаманів" у професійний бокс" – гендиректор "K2 Promotions"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути