четвер, 30 червня 2011 18:51

Григорій Суркіс очолив комітет змагань національних збірних УЄФА

Григорій Суркіс очолив комітет змагань національних збірних УЄФА

Офіційний сайт УЄФА оприлюднив склад комітетів Європейського футбольного союзу на 2011-13 роки і склад дисциплінарних органів на наступні чотири роки. Про це повідомляє прес-служба ФФУ.

Серед керівників європейського футболу - президент ФФУ Григорій Суркіс, який очолив Комітет змагань національних збірних УЄФА, а також зайняв пост заступника голови Комітету стадіонів та безпеки УЄФА. Нагадаємо, що в березні були ще на чотири роки продовжені його повноваження як члена Виконкому Європейського футбольного союзу.

Функції члена Комітету футзалу та пляжного футболу УЄФА покладені на главу Асоціації міні-футболу (футзалу) України Геннадія Лисенчука. А серед Дисциплінарних інспекторів УЄФА відтепер працюватиме Анна Бордюгова, керівник юридичного відділу ФФУ.

На новий термін підтверджені повноваження першого віце-президента і виконавчого директора ФФУ Олександра Бандурко (член Комітету національних асоціацій УЄФА), заступника голови Апеляційного комітету української федерації Ольги Жуковської (член Апеляційної інстанції УЄФА), керівника відділу розвитку змагань ФФУ Володимира Чорно-Іванова (член Комітету клубного ліцензування УЄФА).

Одним з керівників Суддівського комітету УЄФА як і раніше є куратор системи арбітражу в Україні - італійський фахівець П'єрлуїджі Колліна.

Зараз ви читаєте новину «Григорій Суркіс очолив комітет змагань національних збірних УЄФА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути