вівторок, 21 червня 2011 05:15

Суркіси можуть продати "Динамо"

Брати Суркіси, власники київського "Динамо", можуть продати частину акцій клубу народному депутату-"регіоналу" Юрієві Іванющенку. 52-річний уродженець Єнакієвого, друг Віктора Януковича, потрапив до списку 200 найбагатших українців за версією журналу "Фокус". Статок Іванющенка оцінюють у $190 млн.

Російський спортивний журналіст Олексій Андронов на своїй інтернет-конференції пише, що в  "Динамо" вирішують важливіші й невідкладні питання, ніж літні трансфери.

— Вони майже вирішені, — каже Андронов. — "Динамо" отримає "козир" у боротьбі зі звинуваченнями в "конфлікті інтересів" та "братському бізнесі".

Григорій Суркіс став власником "Динамо" 1993 року. Очолив Федерацію футболу України 2000-го, а ще за два роки президентом клубу став його брат Ігор. Проти перебування Суркісів на провідних посадах у ФФУ та "Динамо" завжди виступав господар "Шахтаря" Рінат Ахметов. Таку ситуацію він назвав конфліктом інтересів і закликав Григорія або продати клуб, або піти з посади президента ФФУ.

Зараз ви читаєте новину «Суркіси можуть продати "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути