четвер, 16 червня 2011 18:50

"З Чехією і Англією могли втратити все, крім гідності" - Суркіс

"З Чехією і Англією могли втратити все, крім гідності" - Суркіс

Президент Федерації футболу України Григорій Суркіс залишився задоволений діями молодіжної збірної в матчі Євро-2011 з командою Англії, проте результат його дещо розчарував, говориться в повідомленні ЛігаБізнесІнформ.

"У матчах проти Чехії і Англії ми могли втратити все, крім гідності. Однак сьогодні зіграло самолюбство наших футболістів і, на мій погляд, при відносному паритеті ми претендували на перемогу. Але досягли лише нічиєї. Тому, за великим рахунком, я трохи розчарований. У першу чергу результатом, не грою.

Вважаю, збірна Іспанії - найбільш потужна команда в групі з точки зору підбору виконавців, їх тактичної і технічної оснащеності. Однак тим почесніше буде її подолати. Шанси на успіх є завжди, тому чекаємо, що українська збірна ними скористається", - сказав Суркіс, якого цитує прес-служба ФФУ.

Нагадаємо, вчора матч молодіжних збірних України і Англії завершився внічию 0:0. Тепер для виходу в 1/2 фіналу українцям потрібно в останньому турі перемагати команду Іспанії.

Зараз ви читаєте новину «"З Чехією і Англією могли втратити все, крім гідності" - Суркіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути