четвер, 24 січня 2013 11:23

Гравець "Челсі" вдарив підлітка ногою під час матчу
6

Фото: ФОТО: Reuters

Півзахисник лондонського "Челсі" Еден Азар вдарив ногою хлопчика, який подає м'яч під час матчу, повідомляє британський таблоїд The Daily Mail.

Інцидент стався в середу на 79-й хвилині відповідь зустрічі між "Челсі" та "Суонсі" в рамках півфіналу Кубка англійської ліги.

М'яч викотився за межі поля, і Азар спробував забрати його у підлітка. Хлопчик чинив опір 22-річному футболістові і ліг на м'яч зверху. Тоді Азар вдарив по м'ячу ногою і зачепив ребра підлітка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Суонсі" залишив "Челсі" без Кубка ліги

Суддя, порадившись з помічниками, показав бельгійцю червону картку. Матч закінчився з рахунком 0:0, завдяки перемозі в першому матчі (2:0) "Суонсі" вийшов у фінал турніру.

Головний тренер "Суонсі" Мікаель Лаудруп заявив, що Азар висловить співчуття з приводу того, що сталося, коли побачить, як це виглядало з боку. Тренер додав, що "Суонсі" не давала хлопчикам вказівки не подавати м'яч, якщо він викотиться за межі поля.

Азар двічі визнавався гравцем року у Франції, в 2011 і 2012 роках. За "Челсі" він виступає з липня 2012 року, раніше футболіст грав за "Лілль".

Зараз ви читаєте новину «Гравець "Челсі" вдарив підлітка ногою під час матчу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути