пʼятниця, 14 вересня 2012 18:45

Капітан "Бенфіки" дискваліфікований на два місяці за удар арбітра

Капітан "Бенфіки" дискваліфікований на два місяці за удар арбітра
Після удару Луїзао арбітр втратив свідомість ФОТО: AFP

Капітан лісабонського футбольного клубу "Бенфіка" Луїзао дискваліфікований на два місяці за удар арбітра товариського матчу з німецькою "Фортуною" з Дюссельдорфа. Про це повідомляє Agence France-Presse з посиланням на Португальську футбольну федерацію (FPF). Луїзао також оштрафований на 2,5 тисячі євро.

Покарання Луїзао поширюється на матчі чемпіонату і Кубка Португалії, проте ФІФА може розширити його і на міжнародні матчі. Цілком імовірно, що 31-річний футболіст не зможе взяти участь у матчі Ліги чемпіонів з московським "Спартаком", який відбудеться 23 жовтня.

Матч "Бенфіка" - "Фортуна" відбувся 11 серпня. У ході цієї зустрічі арбітр Крістіан Фішер зафіксував порушення правил з боку гравця "Бенфіки" Хаві Гарсії. Після цього Луїзао вдарив Фішера. Суддя впав на землю. Після того як Фішер піднявся, він прийняв рішення зупинити гру.

В інтерв'ю німецьким ЗМІ Фішер розповів, що він втратив свідомість і був відправлений до лікарні. Луїзао, в свою чергу, стверджував, що він не хотів завдати арбітру ніякої шкоди.

Зараз ви читаєте новину «Капітан "Бенфіки" дискваліфікований на два місяці за удар арбітра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути