середа, 26 жовтня 2011 11:58

Молдавський футболіст ударив арбітра кулаком в обличчя

Молдавський футболіст ударив арбітра кулаком в обличчя

Футболіст молдавського клубу "Сфинтул Георге" Юліан Бурсук завершив кар'єру. Таке рішення 35-річний півзахисник прийняв через кілька днів після матчу чемпіонату країни, в ході якого він ударив арбітра кулаком в обличчя. Про це повідомляє сайт Sports.md.

Бурсук заявив, що вчинив в останній грі дуже не красиво . Проте футболіст підкреслив, що ні про що не шкодує.

Бурсук підкреслив, що після завершення ігрової кар'єри він має намір стати тренером. Футболіст сказав, що рішення про закінчення виступів він прийняв без зв'язку з інцидентом з арбітром.

Матч "Іскра-Сталь" - "Сфинтул Георге" (3:0) відбувся 22 жовтня. Під час цієї зустрічі Бурсук отримав червону картку. Після цього футболіст вступив у суперечки з арбітрами, а потім різко вдарив суддю матчу Геннадія Сіденка.

Як зазначає інтернет-видання Cissoccer.com, у минулому Бурсук двічі вступав в серйозні конфлікти з арбітрами. Один раз футболіст був усунений від міжнародних матчів на два роки за поштовх судді у грі молодіжних збірних Молдови та Польщі, а в іншій зустрічі спробував задушити арбітра, діями якого був незадоволений.

Зараз ви читаєте новину «Молдавський футболіст ударив арбітра кулаком в обличчя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути