Ексклюзиви
субота, 25 червня 2011 17:24

У Росії футболісти плювали в арбітра і били його в пах

У Росії футболісти плювали в арбітра і били його в пах

Два гравці і тренер російського футбольного клубу "Магніт" з Желєзногорська, що виступає в третьому дивізіоні "Чернозем'я", дискваліфіковані.

Приводом для дискваліфікації став напад на арбітрів, що обслуговували матч чвертьфіналу Кубка Чернозем'я "Магніт" - "Смоленськ", що відбувся 15 червня, повідомляє "Інтерфакс".

Сутичка футболістів з суддями почалася на 40-й хвилині зустрічі, коли "Смоленськ" повів з рахунком 2:1. Головний тренер "Магніту" Ігор Белановичем спробував схопити помічника головного судді тульського арбітра Павла Пантелєєва. До місця інциденту попрямував головний арбітр Дмитро Тарасов, проте його зупинив захисник желєзногорської команди Сергій Гомза - він завдав судді удар коліном в пах, потім наступив йому на ногу і став загрожувати обом арбітрам розправою. У відповідь на це Тарасов вилучив Гомзова з поля. Тим часом на поле з трибуни вибіг фанат "Магніту" підбіг до помічника головного судді і вирвав у нього з рук прапор, після чого спробував стягнути з чоловіка шорти.

Конфлікт між суддями і "Магнітом" отримав розвиток в підтрибунних приміщеннях - там тренер "Магніту" Геннадій Іванчін і Гомза почали ображати суддів, а потім завдали їм удари в обличчя. Перервати бійку вдалося поліцейським.

Після закінчення матчу той же Гомза ще кілька разів ударив суддів, незважаючи на те, що ті йшли в супроводі 5 поліцейських. У ході матчу "Магніт" - "Смоленськ" відзначився ще один футболіст желєзногорської команди - Артем Іванчін. Він плюнув у головного суддю.

За підсумками матчу контрольно-дисциплінарна комісія Міжрегіональної громадської асоціації з футболу постановила дискваліфікувати Сергія Гомзова і Геннадія Іванчіна на два роки. Артем Іванчін дискваліфікований на п'ять ігор, а "Магніту" заборонили проводити п'ять найближчих домашніх матчів на своєму стадіоні "Гірник".

Зараз ви читаєте новину «У Росії футболісти плювали в арбітра і били його в пах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути