Ексклюзиви
понеділок, 12 січня 2009 16:24

Гравців "Шахтаря" посадили за тренажери (ФОТО)
9

Футболісти донецького "Шахтаря" недільне тренування провели в тренажерному залі СТБ "Кірша". Керував процесом тренер з фізпідготовки Карло Ніколіні, озброєний секундоміром. Він давав команду про початок або завершення вправ. Потім кожен гравець переходив від одного тренажера до іншого.

Не забули тренери і про бігові заняття. Фітнес-зал влаштований таким чином, що в самому його центрі є вільне від тренажерів місце, яке можна використовувати для легкоатлетичних занять. На старті бігової доріжки "гірники" спорудили дві тумби, які потрібно було спочатку перестрибнути, а вже потім зробити прискорення до фінішу. Таким чином, поки решта партнерів укріплювала м"язи на тренажерах, хтось один неодмінно бігав.

- Діма, пригинай голову, бережи стелю - весело жартував над високим Чигринським немаленький Євген Селезньов, коли той перестрибував ті самі перешкоди. - Вова, навіщо на місці бігти? Ти вперед біжи! - підганяв Володимира Єзерського Разван Рац. Взагалі, всі футболісти і тренери були в прекрасному настрої і як завжди намагалися внести до нелегкого тренувального процесу частку гумору.

Прес-служба ФК "Шахтар"










Зараз ви читаєте новину «Гравців "Шахтаря" посадили за тренажери (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути