Ексклюзиви
пʼятниця, 18 вересня 2009 09:36

Гравці "Шахтаря" розповіли про перемогу над "Брюгге"

Гравці "Шахтаря" розповіли про перемогу над "Брюгге"

Відразу після матчу з "Брюгге" "гірники" поділилися враженням про перипетії поєдинку Ліги Європи з кореспондентом клубної прес-служби.

Даріо Срна:

- Ми провели хороший матч проти сильного суперника і добилися впевненої перемоги, що дуже важливо на старті турніру. "Шахтареві" вдалося нав"язати господарям поля свою гру. Створили багато гольових моментів, могли виграти і з більшим рахунком.

- Даріо, що можеш сказати про суперника?

- "Брюгге" нічим не здивувало. В принципі, вони зіграли так, як ми від них і чекали. У плані фізики команда достатньо міцна, але в техніці суперник поступається "Шахтареві". Ми контролювали гру впродовж всього матчу. Був момент в другій половині, коли ми дозволили бельгійцям ненадовго перехопити ініціативу, але в цілому ми грали значно сильніше.

Думаю, окремих слів заслуговує Ярослав Ракіцький. Хлопець здорово зіграв на позиції центрального захисника. Впевнений, що у нього велике майбутнє. Можливо, через якихось півроку він стане найкращим захисником України.

Олексій Гай:

- Результат зустрічі з бельгійським клубом вирішив швидкий гол, після якого гра проходила під нашу диктовку. "Шахтар" створив велику кількість небезпечних моментів біля воріт "Брюгге" і міг виграти і з більшим рахунком.

У складі суперників багато футболістів, які добре грають на другому поверсі, але нам вдалося "опустити" м"яч. "Шахтар" грав у свій футбол, ми багато комбінували, прагнули діяти нестандартно, що у результаті вилилося в перемогу з розгромним рахунком.

Ярослав Ракіцький:

- Ярославе, ти сьогодні знов відіграв на позиції центрального захисника.

- За великим рахунком мені все одно, на якій позиції грати. Головне - якісно виконувати завдання, яке ставить перед тобою головний тренер. Думаю, що в обороні всі хлопці зіграли добре, ніхто особливо не випадав, всі діяли злагоджено. Мою гру хай оцінюють тренери. Але в цілому, я думаю, зіграв непогано. Важливо продовжувати в тому ж дусі. Добре, що "Шахтар" почав груповий раунд з упевненої перемоги, це додасть нам упевненості у власних силах.

Прес-служба ФК "Шахтар"

Зараз ви читаєте новину «Гравці "Шахтаря" розповіли про перемогу над "Брюгге"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути