Ексклюзиви
четвер, 23 жовтня 2008 08:48

Гравці "Шахтаря" прокоментували поразку від "Спортинга"


Не дивлячись на поразку в домашньому матчі, деякі гравці "Шахтаря" знайшли в собі сили поспілкуватися з журналістами. Одним з найбільш сильних духом був Ігор Дуляй:

— До сьогоднішнього матчу ми готувалися дуже серйозно. "Шахтарю" потрібна була перемога і в принципі всі хлопці були упевнені в своїх силах. Зараз, відразу після гри, мені важко сказати, чому ми програли. Був план на гру, команда прагнула його виконувати, і я б не сказав, що "Шахтар" виглядав гіршим за "Спортинг".

Але ви самі все бачили, ми не змогли зіграти так, як повинні були. Хоча, повинен визнати, що суперник нічим не здивував. Якби ми реалізували хоч би один зі своїх моментів, ваш настрій був би абсолютно протилежним. Це футбол, виграє той, хто забиває більше голів. По грі було видно, що гостей влаштовувала і нічия, вони зробили ставку на оборону і діяли акуратно. Футболісти "Спортингу" практично нічого не створили, по суті, у суперника був один момент, і вони його реалізували.

— Ігор, у "Шахтаря" теж далеко не все виходило попереду?


— Це Ліга чемпіонів і тут слабких суперників немає. "Спортинг" скористався своїм шансом, а ми ні. Щось конструктивніше сказати зараз важко. Часто долю подібних матчів вирішує перший гол. Сьогодні саме такий випадок.

— У наступному матчі на "Жозе Алваладе" "Шахтар" не матиме права на помилку…

— Зараз найлегше — це опустити руки і винити себе в поразках і невдачах. Але доки є хоч щонайменший шанс, цього не можна допускати. Нам ніколи зневірятися. Щоб вийти з важкої ситуації, необхідне щось робити. Окрім нас самих нам ніхто не допоможе. Я вірю, що у нас хороша команда. "Шахтар" боротиметься до кінця.

Даріо Срна:

— У цьому матчі ми створили більше голевих моментів, ніж наш суперник. Старалися максимально уважно грати в обороні, проте, знову програли. У своїх невдачах винні лише ми самі. Програвати дуже неприємно, тим більше, коли граєш нічим не гірше за суперника.

— Даріо, "Шахтар" програв на своєму полі в двох домашніх матчах групового турніру. Що можеш сказати про шанси команди на вихід з групи?


— Шанси у нас залишаються, і ми боротимемося до кінця. Ситуацію, що склалася, ще можна виправити, для цього необхідно вигравати на виїзді. Якщо "Шахтар" це зробить — шанси на підсумковий успіх вирівнюються. Відразу скажу, що ми в змозі привезти з Португалії три очки, ми повинні довести своїм уболівальникам, що сильніше за цю команду. Думаю, все вирішиться в останніх двох турах.

Томаш Хюбшман:

— Зараз у всіх хлопців пригнічений настрій, важко щось говорити за гарячими слідами. Потрібно все уважно проаналізувати.

— Томаш, як вважаєш "Шахтарю" під силу виграти у португальців на виїзді?  


— А ви вважаєте, що ні? Це футбол, і деколи він не логічний. Повірте, ми не збираємося опускати руки, ми зробимо все, щоб виконати завдання виходу з групи. У нас ще одна гра з цією командою і ми повинні показати, що ми сильніші.


shakhtar


Зараз ви читаєте новину «Гравці "Шахтаря" прокоментували поразку від "Спортинга"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути