середа, 11 вересня 2013 18:54

Гравці "Металіста" стріляли по дітях лазером
17

Фото: Фото: metalist.ua

У пейнтбольному клубі Харкова відбулася благодійна зустріч дітей з неблагополучних сімей з представниками харківського футбольного клубу " Металіст" - захисником Андрієм Березовчуком і воротарем Ігорем Шуховцевим.

Крім спілкування і вручення подарунків дітям, Андрій та Ігор, розділившись на дві команди і взявши в партнери професійних інструкторів, самі пограли в пейнтбол. У напруженому протистоянні 2 на 2 перемогу здобула команда Шуховцева. Головною відмінністю цієї гри було те, що замість стрілянини фарбою у хлопців були гвинтівки з лазерним прицілом, які не вимагають додаткової амуніції.

"Досить цікаво сьогодні було - з лазером. Раніше я так не грав. Всі бачили, з яким азартом ми грали зараз, а для дітей це радість, яку не передати словами. Побажав хлопцям здоров'я, і хотілося б, щоб в житті у них вийшло все так, як вони задумали" - підсумував зустріч Андрій Березовчук.

"У нас мало часу на подібного роду заходи, але коли воно з'являється, це здорово. Сьогодні хлопці вболівали за нас, підтримували. Це завжди приємно і частіше б організовували такі зустрічі! Це приємно як дітям, так і представникам клубу. Хотілося б, щоб хлопцям подібні зустрічі, спілкування, давали якийсь поштовх у житті. Щоб вони прагнули досягати тих цілей, які вони перед собою ставлять. Ну удачі та здоров'я їм звичайно!" - зазначив Ігор Шуховцев.

/media/video/515794/1_515794.mp4

Зараз ви читаєте новину «Гравці "Металіста" стріляли по дітях лазером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути