субота, 09 квітня 2011 17:34

Гравці "Браги" не вживають алкоголь

Гравці "Браги" не вживають алкоголь

Після вилучення Андрія Шевченка гравцям "Браги" стало легше грати. Про це після матчу журналістам розповів півзахисник команди Уго Віана.

Нагадаємо, у четвер перша дуель чвертьфіналу Ліги Європи "Динамо" - "Брага" закінчився внічию — 1:1. Матч-відповідь пройде у Португалії 14 квітня.

"Дуже важливо, що у нас є гол забитий на виїзді, - каже Віана. - Матч-відповідь буде дуже важким і для нас, і для "Динамо". У киян дуже сильна команда. У першому таймі у нас були труднощі. Після перерви стало легше грати через вилучення Шевченка."

Що для вас важливіше — чемпіонат Португалії чи Ліга Європи?

"Ми рухаємося поступово - від матчу до матчу. Зараз ми думаємо про поєдинок чемпіонату Португалії. У понеділок ми зіграємо проти "Вікторії Гімараєш". Щодо Ліги Європи, то на своєму полі ми зможемо показати кращу гру, ніж у першому матчі. Сподіваюся нам вдасться пройти далі".

Яке завдання "Брага" ставить перед собою у Лізі Європи?

"Якщо ми проб'ємося у півфінал, то це буде дуже гарний результат для нас. Ми напишемо історію нашого клубу. Ми з нетерпінням очікуємо на матч з "Динамо", який може вивести нас у півфінал."

Вам вже довелося грати проти "Шахтаря", сьогодні зіграли з "Динамо". Яке враження залишилось від українських команд?

"Шахтар" має багато бразильських футболістів у своєму складі, це технічна команда. "Динамо" жорстка команда, яка добре обороняється. Це різні команди, але обоє дуже сильні."

Ви знаєте, що є такий алкогольний напій під назвою "брага"?

"Ні, не чув про такий. Ми не вживаємо алкоголь", - розвеселив журналістів екс-гравець "Ньюкасла" та "Валенсії".

Дуже хотілося ще запитати у Віани чи допомогли "Бразі" поради екс-гравця Матеуса, який зараз виступає за "Дніпро". Проте прес-аташе "арсенальців" Рікардо зі словами "Нам вже час вирушати у Брагу" передав футболіста португальським журналістам. Уго — єдиний гравець "Браги", який володіє англійською мовою.

Зараз ви читаєте новину «Гравці "Браги" не вживають алкоголь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути