субота, 27 жовтня 2012 15:57

"Говерла" вирвала нічию у матчі з "Кривбасом"

"Говерла" вирвала нічию у матчі з "Кривбасом"
Команда Олександра Севідова зіграла внічию з "Кривбасом" ФОТО: sportbest.net

Ужгородська "Говерла" зіграла внічию з криворізьким "Кривбасом" з рахунком 1:1 в матчі 13-го туру української прем'єр-ліги.

Криворіжці відкрили рахунок на 35-й хвилині матчу, коли Бартулович дальнім ударом зі штрафного зловив на протиході воротаря "Говерли" Бабенка, якому завадив зреагувати невеликий рикошет від "стінки".

Однак, "Говерлі" вдалося уникнути поразки на 89-й хвилині зустрічі. Трухін з лівого флангу вирізав подачу на ближню штангу, де Райчевіч в падінні головою відправив м'яч у сітку воріт "Кривбаса", повідомляє "Чемпионат.com".

"Ми налаштовувалися на перемогу, хотіли виграти, я попереджав хлопців, що це хороша команда і якщо дамо можливість забити, то "Кривбас" цим обов'язково скористається.

Не сказати, що багато можливостей було, рикошет їм допоміг. Я радий, що ми знайшли сили відігратися. Кожне очко дається дуже важко, і я не привітав хлопців але сказав, що з таким старанням ми візьмемо ще свої очки.

Сьогодні ми зіграли на рівні середняка прем'єр-ліги. Звичайно, ми намагалися виграти, але не вийшло", - сказав головний тренер ужгородської "Говерли" Олександр Севідов в ефірі телеканалу "Футбол".

Чемпіонат України

13-й тур

Говерла - Кривбас 1:1 (0:1, 1:0)

Голи: 0:1 - 35 Бартулович, 1:1 - 89 Райчевич.

Говерла: Бабенко, Малішич, Бордіян, Єлісєєв (Тодоров, 56), Балафас, Макаренко, Райчевич, Едігарян (Печонкін, 46), Трухін, Одонкор, Ле Таллек (Ситник, 75).

Кривбас: Рева, Лобжанідзе, Лисицький, Петров, Пашаєв, Матіч, Прийомов, Льопа, Бартуловіч (Йеслінек, 74), Валєєв (Дедечко, 87), Антонов (Самодін, 90).

Попередження: Лобжанідзе (28), Макаренко (34), Лисицький (90).

Зараз ви читаєте новину «"Говерла" вирвала нічию у матчі з "Кривбасом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути