субота, 18 серпня 2012 10:43

"Говерла" підписала грека, запорізький "Металург" - латвійця

"Говерла" підписала грека, запорізький "Металург" - латвійця
Сотіріс Балафас приєднався до "Говерли" на правах вільного агента ФОТО: footballfan.net.ua

Керівництво "Говерли" уклало угоду з грецьким опорним півзахисником Сотірісом Балафасом. Як повідомляє офіційний сайт ужгородського клубу, 25-річний новачок вибрав в команді 44-й ігровий номер. Футболіст приєднався до "Говерли" на правах вільного агента.

Балафас починав кар'єру в клубі "Анагеннісі", а в 2005 році перейшов до складу ПАОКа. У минулому сезоні через травми провідних гравців зіграв за ПАОК в 21 матчі у всіх турнірах, забив три голи, у тому числі і у ворота львівських "Карпат".

Тим часом, адміністрація запорізького "Металурга" повідомила про підписання контракту з 25-річним нападаючим збірної Латвії Іваном Лук'яновим. Гравець приєднався до "Металурга" на правах вільного агента, умови угоди не розголошуються.

Поки під питанням залишається його участь в недільній грі проти "Карпат", оскільки ще не узгоджені документальні формальності з боку польської "Лехії", кольори якої захищав Лук'янов.

До початку кар'єри у Польщі нападаючий виступав у складах ризьких "Олімпу" і "Сконто", а також литовських "Шяуляя" і "Судуви". За збірну Латвії Лук'янов зіграв у шести матчах.

Зараз ви читаєте новину «"Говерла" підписала грека, запорізький "Металург" - латвійця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути