субота, 28 липня 2012 00:44

"Динамо" обіграло "Говерлу" на очах Кумана і Блохіна

"Динамо" обіграло "Говерлу" на очах Кумана і Блохіна
Ідейє відзначився дублем ФОТО: fcdynamo.kiev.ua

Зустріччю на полі НСК "Олімпійський" в Києві відкрилася програма ігор третього туру української прем'єр-ліги. "Динамо" зуміло здобути вольову перемогу, зігравши з командою з Ужгорода з рахунком 3:1.

У першому таймі суперники обмінялися голами, а першими забили гості силами досвідченого нападника Олександра Косиріна, однак динамівці зуміли відігратися стараннями Олега Гусєва, що скористався навісом Мігеля Велозу.

Після перерви кияни продовжили активно діяти в атаці, але упустили ряд вигідних можливостей для взяття воріт, але змогли втілити ігрову перевагу в забитий гол лише на фініші протистояння. Голкіпер "Говерли" Олександр Надь парирував удар впритул Андрія Ярмоленко, але Браун Ідейє, який опинився поряд, головою зумів переправити м'яч у ворота ужгородців. Перед фінальним свистком нігерієць ще раз вразив ворота гостей відмінним ударом з дальньої дистанції.

Ця гра зібрала трохи більше 20 000 глядачів, а з віп-ложі за матчем спостерігали Олег Блохін, головний тренер "Фейєнорда" Рональд Куман, Андрій Шевченко і новоспечений динамівець Раффаель.

Чемпіонат України

Прем'єр-ліга. 3-й тур

Динамо К (Київ) - Говерла (Ужгород) - 3:1

Голи: Косирін, 20 (0:1); Гусєв, 31 (1:1); Ідейє, 86 (2:1); Ідейє, 90+2 (3:1).

Динамо Київ - Коваль, Михалик, Бетао, Даніло, Велозу, Дуду (Гармаш, 46), Вукоєвич, Ярмоленко, Гусєв, Кранчар (Нінкович, 59), Ідейє.

Говерла - Надь, Малішич, Єлісєєв, Щедраков, Мелікян, Трухін (Трішовіч, 81), Райчевіч, Микуляк, Печонкін (Макаренко, 42), Одонкор (Міщенко, 60), Косирін.

Попередження: Нінкович, 72; Михалик, 76 - Надь, 68.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" обіграло "Говерлу" на очах Кумана і Блохіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути