неділя, 12 серпня 2012 11:34

"Дніпро" розгромив "Говерлу", "Карпати" відвезли очко з Одеси

"Дніпро" розгромив "Говерлу", "Карпати" відвезли очко з Одеси
Алієв відзначився гольовою передачею в матчі з "Говерлою". Фото: fcdnipro.ua

В суботу в рамках 5-го туру УПЛ відбулися три матчі.

У Дніпропетровську "Говерла", яка повернулася в еліту українського футболу, зазнала п'ятої поразки в сезоні поспіль, поступившись "Дніпру" з рахунком 1:4.

"Дніпру" вдався швидкий гол - Алієв навісив у штрафний майданчик, а першим на м'ячі виявився Роман Зозуля, який без надзусиль вразив ворота суперника. Голкіпер "Дніпра" невдало зіграв на початку другого тайму - чех помилився з вибором позиції і дозволив Єгіше Мелікяну ефективно виконати штрафний удар. На 73-й хвилині Руслан Ротань відмінним ударом з дальньої дистанції знову вивів свою команду вперед, а Жуліано реалізував вихід один на один з голкіпером ужгородців. Перед фінальним свистком свій другий м'яч встиг провести Зозуля, відсвяткувавши з командою четверту перемогу в сезоні.

На полі стадіону "Авангард" в Луганську "Зоря" мінімально програла "Кривбасу". Гості вийшли вперед на 18-й хвилині, коли відзначився хорватський півзахисник Младен Бартулович. Перед перервою "Зоря" не використала ряд перспективних можливостей для взяття воріт, продовжила активно атакувати в другому таймі, але команда з Кривого Рогу все ж зуміла відстояти переможний результат. Перед фінальним свистком Джаба Ліпартія не використав вірну можливість врятувати матч, відправивши м'яч вище воріт з пенальті.

Програма дня завершилася матчем в Одесі, де "Чорноморець" розійшовся миром з львівським "Карпатами". Суперники обмінялися голами на старті першого тайму. Еліс Бакай відзначився у складі "моряків" вже на третій хвилині зустрічі, а через сім хвилин Лукас Перес зрівняв рахунок, скориставшись помилкою на виході голкіпера одеситів Безотосного. Ще до перерви команди могли відзначитися, але своїми можливостями суперники не скористалися і в другому таймі. Атаки в заключні хвилини результату також не принесли, і в підсумку гравці завершили матч з нічийним рахунком.

Україна. Прем'єр-ліга

П'ятий тур

Дніпро (Дніпропетровськ) - Говерла (Ужгород) - 4:1

Голи: Зозуля, 12 (1:0); Мелікян, 54 (1:1); Ротань, 73 (2:1); Жуліано, 87 (3:1); Зозуля, 90+3 (4:1).

Зоря (Луганськ) - Кривбас (Кривий Ріг) - 0:1

Голи: Бартулович, 18 (0:1).

Чорноморець (Одеса) - Карпати (Львів) - 1:1

Голи: Бакай, 3 (1:0); Перес, 10 (1:1).

Зараз ви читаєте новину «"Дніпро" розгромив "Говерлу", "Карпати" відвезли очко з Одеси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути