неділя, 30 червня 2013 10:57

"Говерла" орендувала двох футболістів "Динамо"

"Говерла" орендувала двох футболістів "Динамо"
Сергій Люлька ФОТО: sport-xl.net

Ужгородська "Говерла" веде масштабну роботу з підсилення складу. Як стало відомо каналу "Футбол", на перегляді в "Говерлі" перебуває нападник "Олександрії" В'ячеслав Шевченко і екс-форвард ужгородського клубу Матвій Бобаль. Крім того, нові контракти з клубом підписали Мірко Райчевіч і Дмитро Трухін.

А ось німецький півзахисник Давид Одонкор залишив Ужгород, і швидше за все, завершить кар'єру з причини численних травм.

"Шестеро людей, які були в основному складі, залишили команду. Замінити одного можна, а нам доведеться міняти майже половину. Кращі закарпатські гравці повинні мати пріоритет, щоб грати за "Говерлу", це я сказав відразу, як тільки сюди прийшов", - сказав наставник ужгородської команди В'ячеслав Грозний.

Додамо, що "Говерла" також орендувала двох футболістів київського "Динамо", повідомляє FootBoom з посиланням на службу новин телеканалу "Футбол".

Йдеться про 23-річного Сергія Люльку і 21-річного Євгена Морозенка. Перший грає на позиції правого захисника і в попередньому сезоні виступав спочатку в чемпіонаті Чехії в складі "Слована", а взимку повернувся в "Динамо". Правда, після повернення жодного матчу у складі киян так і не зіграв.

Морозенко, який грає на позиції центрального півзахисника, також півроку провів у "Словані", однак після повернення до Києва виступав за "Динамо-2". У складі другої динамівської команди провів 14 матчів і забив 2 голи.

Зараз ви читаєте новину «"Говерла" орендувала двох футболістів "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути