середа, 19 червня 2013 11:37

Севідов прийняв "Карпати" - офіційно

Севідов прийняв "Карпати" - офіційно
Сьогодні Олександра Севідова представили футболістам ФОТО: sport-xl.net

19-го червня ФК "Карпати" уклав трирічний контракт з українським спеціалістом Олександром Севідовим, який раніше очолював ужгородську "Говерлу". О 10:00 новий тренер був представлений команді на заміській тренувальній базі у Брюховичах.

Олександр Володимирович вже визначився з тренерським штабом. Допомагати новоспеченому керманичу "левів" будуть перший помічник головного тренера Олександр Мартюк, старший тренер Андрій Купцов та тренер воротарів Сергій Золотницький.

Олександр Володимирович Севідов народився 18 липня 1969 року. Виступав за "Зарю" (Луганськ), "Металург" (Запоріжжя), "Кривбас", "Металург" (Донецьк), а також за російські "Торпедо" (Москва) і УралАЗ

В якості тренера працював в молодіжній та основній команді донецького "Металурга", дніпродзержинській "Сталі", харківському "Геліосі", молдавському "Зімбру", "Кримтеплиці", після чого, в 2011 році, очолив "Говерлу".

Зараз ви читаєте новину «Севідов прийняв "Карпати" - офіційно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути