вівторок, 18 червня 2013 16:10

Грозний очолив "Говерлу" - офіційно

Грозний очолив "Говерлу" - офіційно
Грозний приїхав підкорювати "Говерлу". Фото: football.ua

У вівторок керівництво ужгородської "Говерли" представило нового головного тренера команди, повідомляє офіційний сайт клубу.

Наставником закарпатської команди став один з найдосвідченіших українських фахівців В'ячеслав Грозний. У своєму вступному слові тренер зазначив, що хоче відродити минулу славу футболу Закарпаття. В Ужгороді Грозному допомагатимуть старший тренер Олексій Величко і тренер з фізпідготовки Ігор Харківщенко. Тренером воротарів призначений Володимир Васютик. До медичного штабу команди приєднався досвідчений фахівець Андрій Колосов.

За свою довгу тренерську кар'єру Грозний встиг попрацювати в запорізькому "Металурзі", "Дніпрі", болгарському "Левські", київському "Арсеналі", "Тереку". Крім того, він входив до тренерського штабу збірної Росії і "Спартака", з яким новий "керманич" "Горвели" виграв п'ять чемпіонатів Росії.

Останньою командою Грозного був кустанайський "Тобол" (2011-12 рр.). Після цього наставник працював тренером-методистом ФФУ. Грозний визнавався кращим тренером року в Україні ("Дніпро" - 96 та "Арсенал" - 2006) та Болгарії ("Левскі" - 1998).

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що "Говерлі" дозволили грати в Прем'єр-лізі.

Зараз ви читаєте новину «Грозний очолив "Говерлу" - офіційно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути