неділя, 29 квітня 2012 18:46

"Гості "Євро-2012" отримають гарні враження від України" - Шевченко

"Гості "Євро-2012" отримають гарні враження від України" - Шевченко
Напередодні "Євро-2012" за форвардом "Динамо" і збірної України активно "полюють" зарубіжні журналісти. Фото: fcdynamo.kiev.ua

Напередодні "Євро-2012" зоряний форвард "Динамо" і збірної України Андрій Шевченко нарозхват. Зараз на 7-го номера "біло-синіх" активно "полюють" закордонні акули пера.

Про це йдеться на офіційному сайті ФК "Динамо" (Київ).

"Чим ближче чемпіонат Європи, тим більший інтерес з боку журналістів, особливо з країн-учасниць. Усім цікаво подивитися, як проходить підготовка, в якому стані стадіони, дороги, аеропорти, а також більше дізнатися про українську збірну. У Європі про нашу країну знають дуже мало, і я сподіваюся, що чемпіонат "Євро-2012", який ми будемо проводити спільно з Польщею, відкриє Україну для багатьох європейців із найкращого боку. Люди приїдуть і хоча б трохи за такий короткий період познайомляться з нашою культурою. Дуже хочеться, щоб у всіх залишилося хороше враження", - розповів Андрій Шевченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Українці роблять усе можливе та неможливе для Євро-2012" - Шевченко

Незважаючи на граничну зайнятість, пов'язану з підготовкою в складі "Динамо" до вирішальних матчів чемпіонату Прем'єр-ліги, Шевченко дуже відповідально ставиться до своєї місії футбольного посла Україні.

"На жаль, не всі приїжджі журналісти роблять позитивні інтерв'ю. Багато хто з них воліє писати про негативні моменти і про наші проблеми. Тому доводиться багато спілкуватися, брати на себе відповідальність і намагатися змінити думку людей ще до їхнього візиту в нашу країну. Упевнений, після того, як вони відвідають Україну, вони будуть приємно здивовані. Мені б дуже хотілося, спілкуючись із журналістами, змінити не тільки їхню думку, але й думку тих людей, які дізналися про нашу країну щось погане. Я люблю свою країну, свій народ, і знаю, що більшість людей, що побувають тут, отримають гарні враження, як від України, так і від чемпіонату Європи", - наголосив футболіст.

Зараз ви читаєте новину «"Гості "Євро-2012" отримають гарні враження від України" - Шевченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути