Ексклюзиви
неділя, 16 квітня 2017 10:44

Головний тренер "Шахтаря" почав думати про "Динамо" відразу після гри з "Олімпіком"

Головний тренер "Шахтаря" почав думати про "Динамо" відразу після гри з "Олімпіком"
"Динамо" змінило свій стиль гри. Постараємось підготуватися якнайкраще до зустрічі" - Паулу Фонсека

Наставник донецького "Шахтаря" Паулу Фонсека почав думати про матч з київським "Динамо" відразу після перемоги над "Олімпіком". У суботу "гірники" обіграли земляків у дербі з рахунком 4:0.

"Сьогодні наша команда показала дуже хорошу гру, - каже Паулу. - Ми зіграли надійно у захисті. Забили чотири м'ячі, хоча голів могло бути і більше. У нас була велика кількість гольових моментів.

Сьогоднішній матч не дуже відрізнявся від нашої гри з "Чорноморцем" і попередніх зустрічей з "Олімпіком". Можливо, тоді ми створювали навіть більше моментів. Просто нам не вистачало реалізації. Це заслужена перемога з нашого боку".

Цього тижня "Шахтар" оголосив про підписання центрального захисника "Чорноморця" Давіта Хочолави. Футболіст почне виступати за "гірників" з наступного сезону.

Влітку контракти з клубом закінчуються у кількох досвідчених гравців донецького клубу. Зокрема, у Даріо Срни, Олександра Кучера та Василя Кобіна. Цікаво, що сам Хочолава заявив в інтерв'ю, що займе місце Кучера.

"Я не говорю про футболістів, яких поки немає з нами. Що стосується гравців, чиї контракти закінчуються, то всі про це пам'ятають. Клуб працює над цим. Але зараз ми зосереджені на фінальній частині чемпіонату України".

14 квітня минулого року "Брага" Паулу Фонсеки грала у Львові проти "Шахтаря" Мірчі Луческу у Лізі Європи. Португальська команда вилетіла від "гірників" із загальним рахунком 1:6. Після закінчення сезону стало відомо, що Фонсека очолить донецький клуб.

"Спогади про той матч у мене не найкращі (у Львові "Брага" програла 0:4), - посміхається португалець. - Чесно кажучи, тоді навіть не думав, що я стану тренером "Шахтаря". Але зараз, дивлячись на своє життя і кар'єру, я можу сказати, що я дуже щасливий у "Шахтарі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Перемога в матчах з великими командами — це питання одного метра": як працює аналітика в "Шахтарі"

21 квітня "Шахтар" зіграє на "Олімпійському" проти "Динамо".

"Якщо говорити про матч з "Динамо", то вже із сьогоднішнього дня ми будемо цілком і повністю думати про цю гру. Ми чудово розуміємо, які якості є у киян і наскільки це буде важка гра. Команда змінила свій стиль гри. Постараємось підготуватися якнайкраще до зустрічі.

У цьому сезоні ми вже грали проти кількох команд, які використовують тактичну схему з трьома центральними захисниками. Наш принцип — це не підлаштовуватися під гру суперника. Постараємось вивчити киян якомога краще і внести певні корективи, щоб також здивувати суперника".

"Шахтар" випереджає "Динамо" на 11 очок у турнірній таблиці.

Зараз ви читаєте новину «Головний тренер "Шахтаря" почав думати про "Динамо" відразу після гри з "Олімпіком"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути