неділя, 14 серпня 2011 17:44

"Головний арбітр сказав, що "Динамо" потрапило у пробку" - Ковпак

"Головний арбітр сказав, що "Динамо" потрапило у пробку" - Ковпак

У матчі 6-го туру київський "Арсенал" приймав земляків — столичне "Динамо". Матч закінчився з рахунком 0:2 на користь номінальних гостей. На 37-й хвилині Андрій Шевченко реалізував пенальті. Через хвилину з гри відзначився Браун Ідейє.

"Сьогодні наша команда взагалі була не схожа на себе, - прокоментував результат поєдинку "Gazeta.ua" гравець "Арсенала" Олександр Ковпак. - Те саме можна сказати про київське "Динамо". Наш суперник зіграв у невластивий для них футбол. Команда Юрія Сьоміна діяла більше на контратаках.

Пропустили безглуздий гол з пенальті. Ще потрібно розбиратися чи правильно його призначили. Що стосується другого м'яча у наші ворота, то тут ми помилилися. Ці голи вплинули на нашу подальшу гру. Навіть маючи чисельну перевагу (на 23 хв. у "Динамо" червону картку отримав Денис Гармаш) ми не змогли нічого зробити.

Не припустимо пропускати два голи протягом двох хвилин. Дуже важко відігратися з такою командою як "Динамо".

У перерві матчу тренер сказав нам, що ми погано граємо і нам потрібно зібратися на другий тайм.

У чому причина такої гри у нашому виконанні? Ми будемо розбиратися, шукати причину нашої слабкої гри. Не можна сказати, що "Динамо" сьогодні зіграло дуже сильно. Просто нам не вдалося продемонструвати ту гру до якої ми прагнемо."

Зазначимо, що поєдинок розпочався о 18:30, хоча старт планувався на 18:00.

"До нас зайшов головний арбітр зустрічі і сказав, що "Динамо" потрапило у пробку (Автобус з командою потрапив у серйозну пробку в районі Корчуватого. Там зараз іде будівництво однієї із транспортних розв'язок у рамках підготовки Києва до Євро-2012) і старт матчу змістили на півгодини. Така ситуація зі мною трапилася уперше. Постраждали не тільки ми, але й вболівальники. Як це вплинуло на нас? Ми професіонали, наша справа маленька — виходити і грати."

Зараз ви читаєте новину «"Головний арбітр сказав, що "Динамо" потрапило у пробку" - Ковпак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути