пʼятниця, 12 серпня 2011 14:28

Рабинович попросив Колліну простежити за арбітражем на матчі з "Динамо"

Рабинович попросив Колліну простежити за арбітражем на матчі з "Динамо"

Керівництво київського "Арсеналу" попросило куратора українського суддівського корпусу П'єрлуїджі Колліну звернути особливу увагу на роботу арбітрів у майбутньому матчі з "Динамо".

За словами Канонірів, вони залишилися незадоволені суддівством у попередніх матчах цих команд.

"Ми звертаємося до Вас з проханням особисто звернути увагу на матч "Арсенал" (Київ) - "Динамо" (Київ) саме з точки зору суддівства, оскільки кілька матчів цих команд (зокрема, 10 квітня 2010 та 23 квітня 2011 року) за дивним збігом судить один і той самий суддя - і у нас виникали питання до тих матчів.

Ми, безумовно, довіряємо суддівському корпусу українського футбольного чемпіонату, але хотіли, щоб Ви особисто проконтролювали суддівство, щоб запобігти проблемам, які виникали раніше з роботою арбітра під час київського дербі.

Ще раз висловлюємо Вам повагу та впевненість, що під Вашим суворим контролем всі дії суддів українського футбольного чемпіонату будуть неупередженими та об'єктивними ", - йдеться в заяві "Арсеналу" на офіційному сайті клубу.

Нагадаємо, що матч шостого туру української Прем'єр-ліги, в якому "Арсенал" прийме "Динамо", відбудеться в суботу, 13 серпня, на стадіоні "Динамо імені Валерія Лобановського". Початок о 18:00.

Зараз ви читаєте новину «Рабинович попросив Колліну простежити за арбітражем на матчі з "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути