неділя, 14 серпня 2011 11:34

Шевченко отримав перелом скули у матчі з "Арсеналом"

Шевченко отримав перелом скули у матчі з "Арсеналом"

Суботній матч 6-го туру чемпіонату України між київськими "Арсеналом" і "Динамо" (0:2) не пройшов безслідно для нападника "біло-блакитних" Андрія Шевченка, повідомляє Dynamo.kiev.ua.

В одному із зіткнень другого тайму цієї зустрічі динамівський ветеран отримав удар в обличчя і далеко не відразу зумів піднятися з газону. Отримавши першу допомогу від лікарів за межами поля, які "заморозили" місце удару, Шевченко повернувся в гру, проте незабаром гострі больові відчуття повернулися, і нападник був змушений попросити заміну.

Відразу після закінчення матчу Шевченко був направлений на обстеження в столичну клініку "Борис", де футболістові був поставлений невтішний діагноз: перелом скули. Сьогодні буде прийнято рішення щодо методики лікування отриманої Шевченком травми. Не виключено, що футболіст відправиться для додаткового обстеження в одну із зарубіжних клінік.

Що стосується строків відновлення нападаючого, то динамівські лікарі поки не можуть дати точну відповідь на це питання, але очевидно, що Шевченко, судячи з усього, пропустить обидва матчі з болгарським "Літексом" в рамках 4-го кваліфікаційного раунду Ліги Європи.

Зараз ви читаєте новину «Шевченко отримав перелом скули у матчі з "Арсеналом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути