Ексклюзиви
неділя, 14 серпня 2011 02:00

"Поки обговорювали справедливість пенальті, пропустили другий гол" - Кучук

"Поки обговорювали справедливість пенальті, пропустили другий гол" - Кучук

Київський "Арсенал" у поєдинку з "Динамо" зазнав своєї першої поразки в сезоні, незважаючи на те, що більшу частину матчу мав чисельну перевагу: на 23-й хвилині за неспортивну поведінку був вилучений динамівець Денис Гармаш.

"Перший тайм був провальним в нашому виконанні, - говорить наставник команди Леонід Кучук. - Пропускали за спину атаки суперника. Тому довелося перебудовуватися прямо по ходу гри, випускати Богданова, Міколюнас і Гоменюка. Ці хлопці значно посилили нашу гру, вдалося заспокоїтися і перевести події на половину поля "Динамо".

Перший гол каноніри пропустили з пенальті.

"Раз суддя вирішив, що було порушення, то ми повинні це рішення прийняти. Арбітр прекрасно все бачив, і розумів, що робить. Але все було дуже спірно. А поки ми обговорювали справедливість пенальті, втратили концентрацію і швидко пропустили другий гол. Це наша суто психологічна помилка, якої недозволено припускатися", - зауважив Кучук.

Через травму не зміг взяти участь у матчі лідер атак "Арсеналу" Йонуц Мазілу.

"Командна гра не будується на одному футболісті. Командна гра будується на прекрасно організованій обороні і чудово організованій атаці. Якщо ми будемо будувати атакуючу гру на одному Мазілу, то у нас нічого не вийде. Я зараз говорю про командні взаємодії в обороні і командні взаємодії в атаці. Та будь хоч Пеле сьогодні на поле, він би теж нічого не зробив: для того, щоб щось зробити, треба м'яч вперед довести, віддати гольову передачу", - підкреслив наставник канонірів.

"Динамо" перервало серію безпроігришную "Арсеналу",

"Я не зациклююсь на серіях. Кожна поразка дає грунт для роздумів щодо бачення гри команди в цілому і гри кожного футболіста окремо. А якщо після кожної поразки хапатися за голову, бігати і кричати "Ой-ой, серія перервалася", то нічого не буде. Нас чекають і інші вдалі серії. Якщо команда налаштована серйозно, її ніколи ніхто не зупинить", - резюмував Леонід Кучук.

Нагадаємо, столичне дербі "Арсеналу" і "Динамо" завершилося перемогою динамівців з рахунком 2:0.

Зараз ви читаєте новину «"Поки обговорювали справедливість пенальті, пропустили другий гол" - Кучук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути