неділя, 13 вересня 2009 15:52

Голкіперу московського "Динамо" зламали лицеву кістку

Голкіперу московського "Динамо" зламали лицеву кістку

Другий воротар збірної Росії з футболу Володимир Габулов отримав травму під час матчу "Динамо" з московським "Спартаком" у черговому турі чемпіонату Росії з футболу.

У середині першого тайму Габулов зіткнувся з нападаючим "Спартака" Веллітоном. Голкіпер перехопив передачу, до якої не встиг бразильський форвард, і отримав удар ногою в обличчя. Після зіткнення воротар не зміг продовжити матч і був замінений.

За даними інтернет-видання "Чемпіонат.Ру", лікарі зафіксували у Габулова перелом лицевої кістки. Веллітон отримав жовту картку за грубу гру.

Матч "Спартака" з "Динамо" завершився внічию 1:1. Рахунок на 8-ій хвилині зустрічі відкрив динамівець Адріан Ропотан, який точно вдарив головою після навісу в штрафний майданчик. На 74-ій хвилині Микита Баженов забив гол у відповідь, закотивши м"яч у ворота після удару Веллітона.

Після нічиєї з "Динамо" відставання "Спартака" від "Рубіна", що йде на першому місці, збільшилося до шести очок. У суботу казанський клуб виграв черговий матч, розгромивши раменський "Сатурн" з рахунком 5:1.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Голкіперу московського "Динамо" зламали лицеву кістку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути