субота, 12 вересня 2009 17:48

Гільєрме робить дубль за московський ЦСКА (ВІДЕО)

Гільєрме робить дубль за московський ЦСКА (ВІДЕО)

Новий головний тренер столичного ЦСКА Хуанде Рамос здобув перемогу в дебютному матчі чемпіонату Росії з футболу над самарськими "Крильями Совєтов".

Рамос змінив на посту головного тренера ЦСКА відправленого до відставки 10 вересня Зіко. Бразильський фахівець очолив армійський клуб після відходу Валерія Газзаєва перед початком сезону-2009. Під керівництвом Зіко ЦСКА виграв Суперкубок Росії, а потім і Кубок Росії.

Перший тайм матчу пройшов з перевагою ЦСКА, але до гола справа так і не дійшла. Друга половина гри почалася з подвійної заміни у складі армійської команди. Рамос випустив на полі Гільєрме і Георгія Щенникова замість Даніеля Карвальйо і Чиді Одіа. І практично відразу заміни принесли свої плоди. Спочатку рахунок в матчі відкрив Томаш Нецид (58-а хвилина) після комбінації, початою Щенниковим. Через дві хвилини перевагу армійців подвоїв Гільєрме (60-а), який забив ударом із-за меж штрафного майданчика.

Все той же бразильський форвард, взятий в оренду у київського "Динамо", поставив фінальну крапку в матчі, оформивши дубль (80-а) з передачі Алана Дзагоєва. До цього моменту "Крила" вже знаходилися на полі в меншості - на 66-ій хвилині головний арбітр матчу Станіслав Сухіна видалив Тимофія Калачьова.

ЦСКА набрав 36 очок і вийшов на третє місце в турнірній таблиці, обігнавши ФК "Москва" (34 очки), який в 21-му турі програв удома пермському "Амкару" (0:2). Лідирує в чемпіонаті Росії казанський "Рубін" (43), на другій сходинці розташувався московський "Спартак" (39).

РИА Новости

Зараз ви читаєте новину «Гільєрме робить дубль за московський ЦСКА (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути