Ексклюзиви
пʼятниця, 11 вересня 2009 10:27

Рамос провів перше тренування з ЦСКА (ФОТО)
6

Новий головний тренер московського футбольного клубу ЦСКА Хуанде Рамос сказав в інтерв"ю, що армійці запрошували його на пост наставника команди ще в кінці 2008 року, але тоді Рамос вважав за краще очолити мадридський "Реал". Іспанський фахівець також підкреслив, що з Росією у нього "особливі стосунки".

Рамос повідомив, що регулярно стежить за чемпіонатом Росії і дивився матчі російської першості в Іспанії. Іспанський тренер відзначив, що йому пропонували роботу "серйозні клуби", але варіант з ЦСКА виявився спокусливішим. За словами Рамоса, авторитет московського клубу в Європі "дуже високий".

Рамос зізнався, що недавно з ним контактував представник італійського "Мілана", але конкретних пропозицій від "Мілана" іспанець не отримував.

Рамос сказав, що в чемпіонаті Росії армійцям непросто ліквідувати відставання від казанського "Рубіна" (10 очок) і від московського "Спартака" (шість очок). При цьому тренер висловив надію, що його команді вдасться виступити успішно і в першості країни, і в Лізі чемпіонів.

Рамос очолив ЦСКА 10 вересня 2009 року. Іспанський фахівець змінив на посту головного тренера армійців бразильця Зіко. У минулому Рамос працював з декількома іспанськими клубами, зокрема з "Севільєю" і "Реалом", а також з лондонським "Тоттенхемом". Саме при Рамосі "Севілья" купила Олександра Кержакова, а "Тоттенхем" - Романа Павлюченка.

Вчора Рамос провів перше тренування з футболістами армійського клубу.

Фахівець був представлений гравцям команди. Проводити заняття іспанцеві допомагав Віктор Онопко, який також працюватиме в клубі тренером.

За матеріалами "Спорт-Экспресс", Лента, Sports.ru.

Зараз ви читаєте новину «Рамос провів перше тренування з ЦСКА (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути